Allah The Greatest

Allah The Greatest

Wednesday, January 8, 2014

Rindu :')

Assalamualaikum wbt

 hello there ! 

hari ni , no knowledge , just post about my story . besalaa atas tu pun mira dah mention 'luahan seorang gadis' so blog ni lebih kurang diary mira laaa .

okay, biasala , school is over . kalau sebut ja sekolah , selain exam apa lagi ingat kat kepalaa otak kita ni ?


lepass ja hantar buku teks kat sekolah tu . dah lama tak tengok mukaa diaa and kawan kawan lain . semalam mira ber webcam dengan dia . seriously ni first time mira guna webcam (awat pi ngaku pun tatau haha) . haha . biar laa , baru sedar kecanggihan teknologi .okay lepas ni sapa-2 nak webcam silakann . I'm ready ! 

semalam sembang dgn Miss Wan Khairina hampir dua jam oo . gila tak ? kaa ada yang lagi parah dari kitorg ? kot ber jam jam lagi . haha tapala tapi tak rasa langsung masa tuu berdetik laju sangatt . 

walaupun tak berada di satu tempat . tapi ni tak menghalang kami dr main game with each other . haha . yesss , we still young , apa salahnyaa kan ? haha .

Game hanya melalui webcam (korang boleh try dgn kawan korang) :

1. Guess what song 
2. Rock , scissor ,paper
3.game ikut arah tangan ( game ni msti ramai tak tahu sbb ni orang korea selalu main , simple jaa game ni )

yang paling lama kitorang main , game Guess What Song. one play song from her handphone and the other one just teka . well , tiada sapa kalah , dua dua dapat teka , dgn klu yang di beri , and cheating !

haha yaa , she's too innocent , time dia suruh teka lagu , mira buat2 fikir , tapi tangan tengah sibuk atas keypad ni cari kat u-tube . hahaha . tapi satu laguu ja ! and she believed me =.= im sorry .


kami sembang-2 , and by watching her through screen , and her action yang a little clumsy and funny , trubat rindu . cewahhh . Dia macam Mr. Bean ( opss wan jangan marah)  nampakk jaa cmtu but in reality profesor oo Mr Bean too . she lebih kurang mcm tu la , nmpak ja mcm tu , gerak sini sana , i mean by her weird dancing , sukaa buat lawak scara spontan walaupun dia tak rasa dia buat lawak,but me think like that , she is a genius math and addmath .

 bab kira-2 ni perhh bagi ja kat diaa .but bukan kira-2 jaa , sbjek sains pun she's not bad , kimia and bio pernah dapat A . no wonder she will get straight A for SPM .

 I wish me,my cousins and all my friends will get straight A's .Ameen :)

kawan -kawan yang lain tayah duk kata la ,lagi la rindu . wei hampa webcam la dgn aku bila2 . haha
okay thats all , love all of you :)

there are a lot of memories in that school i cant forget :')



















thats all for tonight . 
Sleep tight and dream all your memories with your bestfriends ;)





5 comments:

saia YUKI'ss said...

haiih ~ bertuahnyaa sapaa kawan dengan mira . saya yang baca nih ponn terharu TT.TT sapaa Wan Khairina tuhh . teringin nk kenal dengan dia ~ dy solo lagi tak . hehe ~~

Twinkle Star said...

haiii youu ~
elehhh , buat terharu la kan yuki ni. alaa yuki nii kawan yuki pun msti bertuah kawan dgn yuki kan .
diaaaaaaa emmm
nak kenal dgn dia ?? okay , dont mess with her heart or i will punch you. haha .

saia YUKI'ss said...

hahha ~ tanyaa someone tuh solo, tk semestinyaa nk kawan over kann . hehe ~ Tapi, dh boleh dh kot nama 'yuki' tuh sebab sayaa rasa nak jadi wan khairina ^^ hehe ~

Twinkle Star said...

hahaha , yeahh . betul tuu ~~
no more yuki eah?
alrighht .
Hello Misss Wan Khairina ^^
hahaha

cikfit said...

hok alorh..wan buat terok =='
btw cik MIRA..i nak gmbaq lawatan kita ke kl.. nk msukkan dlm vid :)